Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo upravo otvorili konkurs za upis treće generacije polaznika Programa za medije, PR i istraživanje.

 

Ovaj specijalizovani dvosemestralni program namenjen je svima onima koje zanima složeni svet medija, PR-a, marketinga, lobiranja, zagovaranja i ekonomskih istraživanja.
Program je vođen od strane iskusnih profesionalaca kao što su Maja Dragić, novinarka N1; Ivana Pavlović, novinarka Nove Ekonomije; Nikola Parun, stručnjak za PR i digitalnu komunikaciju i Predrag Panić, stručnjak za poslovne komunikacije.

 

Polaznici programa na početku biraju da li će pohađati kurs iz oblasti medija i PR-a ili kurs iz oblasti istraživanja i kreiranja javnih politika. 
Pored odabranih kurseva, postoji i zajednički program koji pohađaju svi polaznici na kojem se obrađuju relevantne tematske jedinice iz oblasti ekonomije, politike, transformacije medija, javnih politika.

 

Prvi semestar Programa će se odvijati od aprila 2022. do juna 2022. godine, a drugi semestar od oktobra 2022. do novembra 2022. godine. Predavanja na programu održavaće se svakog ponedeljka od 18h do 21h.

 

Vašu prijavu za program možete podneti na ovom linku.
Više o samom programu, dosadašnjim predavačima i polaznicima možete saznati preko našeg sajta.

 

Mesečna rata za učešće u ovom programu je 2.500 RSD, a ukupno ima 5 mesečnih rata.
Konkurs za upis otvoren je do četvrtka 31. marta.

 

OVDE možete podneti vašu prijavu za program.
Za sva pitanja možete kontaktirati našu programsku koordinatorku Tamaru Andrić na tamara.andric@libek.org.rs