U ponedeljak poželeli dobrodošlicu drugoj generaciji polaznika Programa za medije, PR i istraživanje koji će se odvijati od aprila do kraja novembra 2021. godine.

Ove godine, Program će pohađati 19 učesnika, a nastavu će izvoditi stručnjaci iz različitih oblasti, novinari i urednici, analitičari, PR stručnjaci, kao i predavači iz Libeka.

Na samom početku polaznicima Programa dobrodošlicu je poželela menadžerka za komunikaciju Libeka Katarina Brajković i čestitala im je na uspešnom prijemu na Program. Miloš Nikolić, predsednik Libeka, upoznao je polaznike tekućim aktivnostima Libeka, kao i sa radom našeg medijskog poratala Talas.rs. ,

Nakon uvoda Libek tima, polaznici su imali priliku da se i sami predstave i kažu nešto zanimljivo o sebi.

Na otvaranju Programa za medije, PR i istraživanje drugoj genereciji polaznika predstavljena je struktura predavanja i radnih sesija sa kojima će se susretati do kraja godine. Pored raznovrsnog glavnog Programa koji će svi polaznici pohađati u toku prvog semestra, očekuje ih i četiri izborna kursa. U prvom semestru biraće između kursa Istraživanja i Medijskog kursa, dok će u drugom pohađati PR kurs ili kurs Kreiranja javnih politika.

Ponosno Vam predstavljamo drugu genereciju polaznika Programa za medije, PR i istraživanje:

Irena Vučić

Jovana Stefanović

Nedeljko Tišanović

Marija Mirković

Sara Marinković

Sara Filipović

Ljubica Milovanović

Katarina Steljić

Neda Kovačević

Aleksandra Čolić

Jelena Bakoč

Jelena Ružić

Milica Cvijović

Anđela Skorobać

Magdalena Ivanović

Marija Ćorić

Tijana Đurković

Milica Vlahović

Anđela Mihailović