Ove nedelje sa radom su počela naša dva programa sa novim polaznicima – Program za medije, PR & istraživanje i program Uvod u studije totalitarizma.
U ponedeljak smo poželeli dobrodošlicu trećoj generaciji polaznika Programa za medije, PR i istraživanje koji će se odvijati od aprila do novembra 2022. godine, dok smo u sredu u virtuelnom prostoru dočekali i polaznike programa Uvod u studije totalitarizma koji trajati od aprila do juna 2022. godine.
S obzirom na to da se programi i ove godine održavaju u onlajn formatu, imali smo prilike da okupimo polaznike iz različitih krajeva naše zemlje.
Na uvodnim predavanjima, članovi našeg tima  najpre su poželeli dobrodošlicu novim polaznicima. Polaznicima smo potom predstavili dosadašnji rad naše organizacije na svim poljima delovanja. Polaznici su nam se potom ukratko predstavili, nakon čega su imali uvodna predavanja.
Uvodno predavanje na Programu za medije, PR & istraživanje održao je Nikola Jović, asistent na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, dok je uvodno predavanje na programu Uvod u studije totalitarizma održao Jovica Trkulja, profesor Pravnog fakulteta u penziji.
Čestitamo još jednom polaznicima oba programa na prijemu i radujemo se uspešnoj saradnji!