Juče smo i zvanično poželeli dobrodošlicu polaznicima jedanaeste Akademije liberalne politike. 

Čestitku našim novim polaznicima prvo je uputio Miloš Nikolić, predsednik Libeka koji je istakao važnost entuzijazma mladih ljudi koji je primetio već od inicijalnih razgovora sa kandidatima. Osim toga polaznicima je predstavio Libek i delatnosti kojima se naša organizacija bavi. 

Polaznicima se potom obratio izvršni menadžer Libeka Petar Čekerevac predstavlljajući im značaj Libek alumni zajednice i saradnje sa stranim partnerima.

Nakon toga polaznici su i sami imali priliku da se predstave i podele neka od svojih interesovanja, kao i ono što ih je posebno motivisalo da se prijave za ALP. 

Na kraju se polaznicima obratila i menadžerka za komunikacije Katarina Brajković koja im je predstavila celokupan program Akademije u predstojećih osam meseci.

S ponosom vam predstavljamo polaznike jedanaeste Akademije liberalne politike: Neda Kaluđerović,  Vladimir Čabarkapa, Dušan Vučićević, Aleksa Petrović,  Jelena Stojićević, Aleksandar Stanković, Damjan Spasojević, Goran Novaković, Andrej Popović,  Marta Ivanović, Milica Škorić i Jovana Marjanović.